مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان گفت: شمار بازنشستگان این نهاد در سال‌های اخیر بیشتر شده و بر همین اساس در آینده نزدیک با چالش کمبود نیروی انسانی روبه رو می‌شویم.
کد خبر: ۸۹۶۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۳ 06 September 2020

علی محمد هاشمی در نشست با معاون آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر ایران در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات امداد و نجات اصفهان افزود: برنامه ریزی برای جذب نفرات جدید چاره حل این موضوع است در غیر اینصورت با توجه به گستردگی فعالیت‌های این نهاد در سال های پیش رو با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی با بیان اینکه در سه سال اخیر ۷۶ نفر در این نهاد بازنشسته شدند، ادامه داد: امسال ۳۵ نفر از اعضای هلال احمر اصفهان بازنشسته می‌شوند و سال آینده ۲۵ نفر دیگر همین شرایط را خواهند داشت و ۲ سال آینده هم خدمت ۱۶ نفر در این نهاد به اتمام می‌رسد بنابراین در  حدود ۶ سال، بخش قابل توجهی از نیروهای سازمان را در اختیار نخواهیم داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان با اشاره به ۲۰ پروژه ناتمام در استان تصریح کرد: تکمیل آنها مستلزم تامین اعتبارات لازم است از سوی دیگر در حدود ۱۵ سال اخیر بدلیل نبود اعتبارات، تجهیزات آموزشی جدید خریداری نشده که این امر هم نیازمند توجه خواهد بود.

هاشمی ارتقای و بروزرسانی نرم افزارها و سامانه‌های این نهاد را با اهمیت برشمرد و گفت: ارتباط با امدادگر و امدادگران امری ضروری است که بعلت نبود چنین امکانی در سامانه‌های فعلی نمی‌توانیم با آنان در زمان حضور بر سر حوادث ارتباط برقرار کنیم.

وی با بیان اینکه متوسط عمر ساختمان‌های امدادی و اداری این نهاد بالای ۲۵ سال است خاطرنشان کرد: پنج پایگاه امداد و نجات بین شهری در این استان هم به ساختمان نیاز دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر اصفهان به کمبود ۱۲ مجموعه (سِت) امداد و نجات سنگین در استان اشاره کرد و اظهارداشت: از آنجا که اصفهان در موضوع امداد و نجات جانشین استان تهران و معین یکی از مناطق آن کلانشهر است، لذا باید بصورت ملی به آن نگریسته و برای رفع کمبودهای آن کوشش شود.

بهره مندیروستاهای کشور از خانه هلال

معاون آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر گفت: روستاهای دارای دهیاری در سراسر کشور در یک زمانبندی پنج ساله از خانه هلال بهره مند می‌شوند.

خسرو رحمانی افزود: ۶۰ هزار روستا در کشورمان وجود دارد و قرار است طبق برنامه ریزی‌ها ۳۷ هزار از این تعداد که دارای دهیاری هستند در آنها خانه هلال راه اندازی شود.

وی اضافه کرد: تاکنون یک هزار و ۴۷۰ خانه هلال در روستاهای کشور آغاز بکار کردند و باید سرعت راه اندازی آنها افزایش پیدا کند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر ایران ادامه داد: فرهنگسازی، اصول کمک‌های اولیه و راهکارهای چگونگی مقابله صحیح با مخاطرات مختلف از محورهای اصلی فعالیت این خانه‌ها است و از سوی دیگر در زمان بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی، پایگاه اصلی مدیریت بحران و امدادرسانی است.

رحمانی خاطرنشان کرد: شماری از این خانه‌های هلال هم در مناطق مختلف شهری و یا مناطق کم برخوردار تاسیس می‌شود تا مقوله آموزش و امداد در آنها هم گسترش پیدا کند.

وی آموزش نکات ایمنی و نحوه برخورد با سوانح گوناگون در کشور را ضروری ذکر و تصریح کرد: تعداد برنامه‌های آموزشی هلال احمر در شهرها و روستاها با محوریت خانواده افزایش می‌یابد.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر با تاکید بر بروزرسانی تجهیزات و امکانات مرتبط با امداد و نجات گفت: از سوی دیگر بر مبنای افزایش جمعیت نواحی مختلف باید زیرساخت‌ها و وسایل لازم امدادی و نجاتی آن منطقه توسعه پیدا کند که مناطق استان اصفهان چنین وضعیتی دارد و نیازمند ارتقای کمی و کیفی است.

رحمانی از برنامه ریزی برای تامین وسایل آموزشی و کمک آموزشی مرتبط به این نهاد در استان‌ها خبر داد و اظهارداشت: اصفهان در این طرح بطور ویژه مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :