رئيس پليس فتا استان از دستگيری تعميرکار تلفن همراه که با استفاده از نرم افزار پيام رسان " mico" اقدام به انتشار و هتک حيثيت دختر جوانی کرده بود ، خبر داد.
کد خبر: ۱۵۹۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۱ 07 January 2016
رئيس پليس فتا استان از دستگيری تعميرکار تلفن همراه که با استفاده از نرم افزار پيام رسان " mico" اقدام به انتشار و هتک حيثيت دختر جوانی کرده بود ، خبر داد.

به گزارش تابناک کرمانشاه، به نقل از پایگاه خبری پلیس سرهنگ علی شفيعی در تشريح جزئيات اين خبر گفت: در پي شكايت خانم جواني مبني بر اين كه فرد يا افراد ناشناسي در شبکه اجتماعي mico با ساختن پروفايلي جعلي به نام وي، اقدام به انتشار تصاوير و هتک حيثيتش کرده اند، لذا پيگيري موضوع به صورت ويژه در دستور كار پليس قرار گرفت.

اين مقام انتظامي اظهار داشت: در بررسي های صورت گرفته مشخص شد شاکي تصاوير خود را در اختيار کسي قرار نداده، بنابراين متهم يا متهمان بايد از روش هاي ديگری به آن دست پيدا کرده باشند، لذا در اين خصوص تيم ويژه اي تشکيل و با اقدامات تخصصي پليس فردي به عنوان متهم شناسايي و احضار شد.

وی گفت: متهم بيان داشت: شماره حسابي که براي اخاذی معرفي کرده اند متعلق به اوست اما مدتي قبل کارت بانکي و رمز آن را گم و اظهار بي اطلاعي کرد، با توجه به مطالب بيان شده ماموران با بررسي ها و پي جويي هاي تخصصي توانستند متهم اصلي پرونده را که تعميرکار تلفن همراه بود شناسايي و با هماهنگي مقام قضائي دستگير کنند.

شفيعی خاطر نشان کرد: متهم ابتدا منکر بزه انتسابي شد، اما با بررسي گوشي مشخص شد که وي مجرم است، همچنين با فردی که قبلا شناسايی شده همدست می باشند، لذا با توجه به ادله موجود متهمان ناچارا به بزه انتسابي شدند.

گفتنی است، متهمان بيان کردند: "شاکيه تلفن همراه خود را به قصد تعمير گوشي نزد آن ها آورده و با توجه به اين که اطلاعات خود را حذف نکرده بود، عکس ها را از حافظه گوشي خارج و منتشر کرده اند".

رئيس پليس فتا استان با تأكيد بر اين كه نبايد تلفن همراه خود را در اختيار هر کسي قرار دهيم، توصيه کرد: اگر تلفن همراه يا هر حافظه جانبي ديگرتان دچار مشکل يا خرابي شد، ابتدا تصاوير و اطلاعات شخصي خود را حذف و سپس آن را نزد افراد مطمئن و آشنا ببريد.


اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار