یک متخصص تغذیه گفت: گیاه خوارانی که از لبنیات و تخم مرغ استفاده نمیکنند با کمبود ویتامین B ۱۲ مواجه میشوند.
به گزارش
تابناک همدان، نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، اظهار کرد: یکی از اصلیترین مشکلات گیاه خواران مطلق که از لبنیات و تخم مرغ استفاده نمیکنند، کمبود ویتامین B ۱۲ است.
او ادامه داد: ثابت شده است که کمبود ویتامین B ۱۲ افراد را بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کرونا قرار میدهد به دلیل اینکه منابع این ویتامین بیشتر در منابع حیوانی مانند گوشت، جگر و لبنیات و تخم مرغ وجود دارد، بنابراین در این شرایط سیستم ایمنی فرد تضعیف میشود.
او افزود: اگر فردی که گیاه خوار است، لبنیات و تخم مرغ مصرف کنند، دچار کمبود پروتئین و ویتامین B ۱۲ نمیشوند.
جوزدانی بیان کرد: کمبود پروتئین و ویتامین B ۱۲ در افراد گیاه خوار باعث فقر آهن، آسیب به سیستم ایمنی و ابتلا به انواع بیماریها میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی بیان کرد: بسیاری از افراد گیاه خوار تصور میکنند از رژیم غذایی سالمی برخوردارند و در سلامت به سر میبرند، اما این طور نیست، افراد گیاه خوار هم نیاز دارند که یک سری از مواد مغذی را به طور کامل و کافی دریافت کنند و کمبود دستهای از مواد مغذی مثل آهن میتواند در اکسیژن رسانی به بافتهای بدن اختلال ایجاد کند.
او افزود: افراد گیاه خوار باید مصرف حبوبات، لبنیات و تخم مرغ را در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان