خوردن شکلات روند ابتلا به بیماری «پارکینسون» یا «لرزش دست و پا» و پیشرفت آن را کند می کند.
کد خبر: ۷۶۰۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۳ 14 August 2015
خوردن شکلات روند ابتلا به بیماری «پارکینسون» یا «لرزش دست و پا» و پیشرفت آن را کند می کند.

به گزارش تابناک یزد، پژوهشگران دانشگاه فناوری «درسدن» آلمان با بررسی گروهی سی نفره از افراد میانسال دریافتند آنهایی که روزانه به طور میانگین دو بار از 50 گرم شکلات استفاده می کنند، نشانه های بیماری پارکینسون یا لرزش اندام در آنها کاهش می یابد.

در شکلات های تلخ یا شیرین نوعی ماده بنام «کوکا» وجود دارد که سرشار از «فنیلسیامین» است؛ این ماده ماده اصلی تولید هورمون دوپامین در مغز به شمار می رود.

کاهش هورمون دوپامین در افراد زمینه ساز لرزش در عضلات و ماهیچه ها می شود. 


خبرگزاری صدا و سیما
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار