به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان؛ با تلاش پرسنل مرکز خدمات جامع سلامت دیباج، جشنواره غذاهای سنتی با هدف ترویج غذاهای سالم، بومی و سنتی با حضور دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان، مهندس محمدی معاون بهداشتی، دکتر اکبریان کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه، تعدادی از کارشناسان واحدهای ستادی و اعضاء شورا و شهرداری شهر دیباج در این شهر برگزار شد.این جشنواره که با استقبال پرشور بانوان این شهر روبه رو شد، شرکت کنندگان با استفاده از مواد اولیه سالم و دستور پخت صحیح و رعایت موازین بهداشتی در تمامی مراحل طبخ، غذاهای خود را ارائه نمود.
در ابتدای این جشنواره دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در خانواده، گفت : بانوان مسئولیت خطیر تغذیه سالم و بهداشتی در خانواده را بر عهده داشته و رعایت اصول صحیح در طبخ مواد غذایی نقش بسزایی در سلامت خانواده ها خواهد داشت.
در ادامه دکتر اکبریان کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان ضمن تشریح و اهداف برگزاری جشنواره های غذاهای سنتی و محلی، نکاتی کاربردی جهت استفاده صحیح از تمامی گروه های غذایی و چگونگی پخت و پز مواد غذایی بیان نمود.
در پایان غذاهای موجود توسط حاضرین و داوران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و به تعدادی از شرکت کنندگانی که در پخت غذاهای خود بیشترین معیارهای لازم را رعایت نموده بود، با اهداء جوایزی تقدیر شد.
در حاشیه این جشنواره با حضور مدیر و مسئولین شبکه بهداشت و درمان، اعضاء شورا و شهرداری شهر دیباج از مسئول و پرسنل شاغل در مرکز خدمات جامع سلامت شهر دیباج تقدیر شدو در ادامه دکتر پورمحمدی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان با حضور در محل پروژه در حال ساخت مرکز خدمات جامع سلامت شهر دیباج از نزدیک مراحل آماده سازی این پروژه را مورد ارزیابی قرار داد.