مدیرکل سلامت و اموراجتماعی شهرداری تبریز
امروزه، رویکرد شهرداری‌ها از خدمات رایج و سنتی شهر از قبیل عمران و تنظیف فراتر رفته و به این ترتیب، ورود مدیریت شهری به حوزه‌ سلامت اجتناب ناپذیر شده است.
کد خبر: ۶۳۹۴۸
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۰ 20 July 2015

مدیرکل سلامت و اموراجتماعی شهرداری تبریز با اشاره به ضرورت ورود مدیریت شهری به مباحث حوزه سلامت گفت: امروزه، رویکرد شهرداری‌ها از خدمات رایج و سنتی شهر از قبیل عمران و تنظیف فراتر رفته و به این ترتیب، ورود مدیریت شهری به حوزه‌ سلامت اجتناب ناپذیر شده است.

 

به گزارش خبرنگار ما،  دکتر علیرضا رحیمی با بیان این که دستاوردهای مختلف مدیریت شهری، تنها در صورتی ارزشمند است که در خدمت شهروندان سالم و بانشاط باشد؛ اظهار داشت: در واقع، برنامه‌های حوزه خدمات، عمران و حمل‌و‌نقل نیز با مد نظر داشتن اهدافی چون کاهش آلودگی هوا، کاهش تصادفات و ارتقای آسایش و آرامش روانی شهروندان، در نهایت، سلامت روحی و جسمی شهروندان را پیگیری می‌کنند.

 

وی ادامه داد: در این راستا، مدیریت امور اجتماعی و سلامت شهردار‌ها طبق چارت مصوب وزارت کشور، در زیرمجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی هر شهرداری تعریف شده است؛ به این منظور، شهردار تبریز با تاکید ویژه بر شعار «تبریز من، شهر سالم، شهروندسالم» و تفکیک وظایف امور اجتماعی، حوزه سلامت را مورد توجه جدی قرار داده‌است.

 

رحیمی اضافه کرد: با توجه به لزوم سیاست‌گذاری و مدیریت واحد و امور سلامت اجتماعی، شهردار تبریز طی حکمی، چارت مصوب وزارت کشور را در مجموعه شهرداری تبریز، محقق ساخته و جایگاه مرکز سلامت را به اداره‌کل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز ارتقا داده‌است.

 

وی با اشاره به این‌که تبریز، دومین کلانشهرکشور پس از پایتخت است که به تدوین برنامه‌های مختلف در حوزه سلامت پرداخته است، افزایش اختیارات و وظایف، حذف برخی موازی‌کاری‌ها و توسعه همکاری ها و تعاملات  این اداره‌کل با دیگر نهادها و ارگان‌ها را از دستاوردهای مهم ارتقای سازمانی «مرکز سلامت» به «اداره کل سلامت» خواند و در عین حال تاکید کرد:  البته اداره کل سلامت و امور اجتماعی، همچنان زیر مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی خواهدبود و تحت مدیریت این معاونت فعالیت خواهدکرد.

 

مدیرکل سلامت و اموراجتماعی شهرداری تبریز با اشاره به برخی از زمینه‌های تعامل این اداره‌کل با سایر دستگاه‌ها و مجموعه‌ها گفت: اولین تفاهم نامه همکاری ما با شورای هماهنگی مواد مخدر و کمیته امداد امام خمینی در اردیبهشت ماه منعقد شد که  طبق آن، به مهم ترین معضل جامعه می پردازیم.

 

وی اضافه کرد: براساس این تفاهم نامه، 17خانه سلامت شهرداری، در اختیار مددکاران کمیته امداد قرار می گیرد تا برای آموزش معتادان و خانواده هایشان، استفاده شوند. همچنین کمپ ماده 16، توسط شهرداری آماده شده که یک کمپ اقامتی است برای معتادان خاص و احداث آن می تواند به جمع آوری آنان از سطح شهر و مکان های عمومی همچون پارک ها، کمک کند.

 

رحیمی به عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرد و افزود: این تفاهم نامه، با عنوان طرح سنجش عدالت در سلامت اجرا می گردد و مباحث متعددی را در بر می گیرد. تبریز هجدمین شهر دنیا است که طرح سنجش عدالت در سلامت را در برنامه ههای اجرایی خود قرار داده است

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :