همزمان با یازدهمین روز از دهه مبارک فجر نخستین جشنواره غذاهای بومی سنتی خانوادههای معلولان و زنان سرپرست خانوار مددجوی بهزیستی اسدآباد برگزار شد.
به گزارش ایسنا؛ مسئول امور فرهنگی بهزیستی شهرستان اسدآباد در حاشیه برگزاری اظهار کرد: برگزاری چنین جشنوارههایی علاوه بر شور و نشاط در بانوان و ایجاد انگیزه مقایسه، تاثیر بسزایی در ارتقای فرهنگ پختن غذاهای سالم و متنوع دارد.
مریم مهربانی وقار افزود: ارتقاء سطح آگاهی درباره غذاهای بومی محلی شهرستان، ترویج فرهنگ غذاهای سالم بجای فست فودها در سفره ایرانی و همچنین آشنایی با اقلیم بومی منطقه در زمره دیگر اهداف این جشنواره است.
وی تعداد شرکت کنندگان زنان سرپرست خانوار مددجوی بهزیستی و خانوادههای معلولان در این جشنواره را ۲۲ نفر اعلام کرد و گفت: امروزه فست فوتها و غذاهای فاقد ارزش و پرکالری و عدم استفاده از غذاهای سالم منجر به بسیاری از بیماریها در جامعه شده که باید در کنار استفاده از غذای سالم به موضوع ورزش نیز توجه داشته باشیم.
مهربانی وقار خاطرنشان کرد: این جشنواره برای نخستین بار در بین زنان سرپرست خانوار مددجوی بهزیستی و خانوادههای معلولان این شهرستان علاوه بر ارتباطات، نشاط و شادابی خوبی در جامعه تحت پوشش بهزیستی ایجاد کرد.
در پایان به پس از داوری به ۶ نفر از نفرات برتر در پخت و طبخ غذای بومی و محلی جوایزی اهدا شد.