مصطفی حیدری در گفتوگو با خبرنگار تابناک در قزوین با اشاره به برداشت زعفران توسط شرکت تعاونی تولید روستایی رحمتآباد از توابع شهرستان بویینزهرا اظهار داشت: توسعه کشت زعفران با رویکرد ایجاد اشتغال پایدار از طرح های اقتصاد مقاومتی است.
وی بر تجمیع تواناییهای پراکنده و ایجاد روحیه همکاری و مشارکت در کار و تولید راندمان آبیاری و افزایش عملکرد تأکید کرد و افزود: مزرعه زعفران در سال نخست محصول قابل توجهی نمیدهد و فقط تعدادی از غدههایی که درشت بوده و ذخیره غذایی کافی داشته است، گل داده و تولید محصول میکند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی تولید روستایی استان قزوین با بیان اینکه کشت زعفران در استان طی تابستان آغاز میشود، اعلام کرد: برداشت این گیاه اواخر آبان ماه به مدت سه هفته تا یک ماه ادامه دارد که معمولاً به صورت دستی انجام شده و پس از عملیات خشک و خنک کردن، زعفران در شرایط مناسبی قرار داده میشود.
حیدری خاطرنشان کرد: محصول زعفران، گونهای مقاوم به کم آبی با توجیه اقتصادی بالا بوده به نحوی که پیاز این گل، قابلیت هفت بار گلدهی متناوب دارد.