تابناک چهارمحال وبختیاری- روزه‌داری باعث حفظ طراوت ذهنی و شادابی و سلامت جسمی می‌شود و ورزش نیز نه تنها با روزه منافات ندارد بلکه اگر به صورت صحیح و اصولی انجام شود، فرد روزه‌دار در مقابل خستگی‌ها و دشواری‌های روزه به ویژه در هوای گرم مقاوم‌تر می‌شود.
کد خبر: ۴۳۳۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳ 01 June 2017

به گزارش تابناک شهرکرد- به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری، روزه‌داری باعث حفظ طراوت ذهنی و شادابی و سلامت جسمی می‌شود و ورزش نیز نه تنها با روزه منافات ندارد بلکه اگر به صورت صحیح و اصولی انجام شود، فرد روزه‌دار در مقابل خستگی‌ها و دشواری‌های روزه به ویژه در هوای گرم مقاوم‌تر می‌شود.

۱-شدت ورزش را کاهش دهید:

برای جلوگیری از ضعف قوای جسمانی در ماه رمضان باید از انجام حرکات سنگین ورزشی اجتناب کرد. فعالیت زیاد فرد روزه‌دار در ماه رمضان به صرف انرژی بیشتر و افزایش تعریق طی ساعات روز منجر می‌شود که می‌تواند موجب عطش فراوان و افت فشار خون فرد شود. با کاهش شدت برنامه ورزش می‌توانید فعال بمانید و در عین حال انرژی خود را از دست ندهید. به عنوان مثال: اگر همیشه می‌دویدید آن را به پیاده‌روی سریع تبدیل کنید. یا اگر همیشه به مدت یک ساعت ورزش می‌کردید زمان آن را به ۳۰ تا ۴۵ دقیقه کاهش دهید.

۲-تداوم در فعالیت‌های بدنی مهم است:

نکته مهم آن است که در این ماه به ورزش ادامه دهید. ثبات و تداوم فعالیت بدنی، عنصری کلیدی برای حفظ سلامت و تناسب اندام است که نباید فراموش شود. با اینکه شاید در ماه مبارک رمضان، فرصت زیادی برای ورزش و انجام تمرینات بدنی نباشد، اما همین ۲۰ دقیقه فعالیت هم کمک زیادی به حفظ سلامت و وزن مناسب می‌کند و این گونه پس از ماه رمضان برگشتن به برنامه ورزشی عادی ساده‌تر خواهد بود لازم نیست که یک ساعت تمام و به همان شدت سابق ورزش کنید، فقط همان قدر که می‌توانید تلاش کنید تا در طول این ماه نیز تداوم برنامه ورزشی را حفظ کرده باشید.

۳-زمان مناسبی را برای ورزش انتخاب کنید:

به جای اینکه هر زمان راحت بودید ورزش کنید، زمانی را انتخاب کنید که بیشترین میزان انرژی را دارید و ورزش لطمه‌ای به روزه شما نمی‌زند. شاید راحت‌تر باشید ۲۰ دقیقه زودتر از خواب بلند شوید و قبل از خوردن سحری ورزش کنید.گروهی نیز ممکن است ترجیح بدهند پس از وعده افطار ورزش کنند اما به یاد داشته باشید که بلافاصله بعد از غذا نباید ورزش کرد پس به میزان انرژی خود در طی روز دقت کرده و زمان مناسب را پیدا کنید هر زمان از شبانه‌روز که شما بتوانید بدون لطمه به روزه و احساس خستگی ورزش کنید،همان زمان مناسب خواهد بود.

۴-ورزش مناسبی را انتخاب کنید:

بهترین ورزش در طول ماه رمضان ،شنا و پیاده روی و ورزش های هوازی پس از صرف افطار است.چرا که از گرفتگی عضلات پیشگیری می کند. ورزش‌های تفریحی، ملایم و بانشاط به ویژه هوازی موجب تسریع گردش خون می‌شود. بدین ترتیب خون و در نتیجه اکسیژن بیشتری به مغز می‌رسد و شادابی و نشاط را در ورزشکاران روزه‌دار به دنبال دارد و ذهن را برای یادگیری و تمرین، خلاق‌تر می‌کند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار