معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و رئیس مرکز بهداشت ملکشاهی گفت: این
طرح هر ساله از اول اسفند آغاز و تا 15 فروردین سال بعد همزمان در سراسر
کشور اجرا می شد که امسال با یک هفته تاخیر آغاز شده است.
به گزارش تابناک ایلام؛علی کاظم پور
اظهار کرد: در این برنامه نظارت
بهداشتی توسط بازرسان بهداشت محیط از اماکن عرضه و فروش مواد غذایی تشدید
می شود.
وی با اشاره به آماده باش بازرسان در این ایام افزود: هدف از
اجرای این طرح، کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس
از جمله رستوران ها، اغذیه فروشی ها، شیرینی و آجیل فروشی ها و اماکن عمومی
و پارک ها و محل های اسکان موقت مسافرین در ایام نوروز است.
رئیس مرکز
بهداشتی شبکه بهداشت و درمان ملکشاهی تاکید کرد: در سال جاری برنامه های
متعدد آموزشی در سطح جامعه در راستای پیشگیری، کنترل و نظارت بهداشتی در
این شهرستان اجرا شده است.
شهرستان 25 هزار نفری ملکشاهی در 35 کیلومتری ایلام قرار گرفته است./ف