تشر دوباره به منتقدین
تابناک: نیازی به نقد سخنان آقای روحانی نیست؛ بیایید در مورد حرف های آقای روحانی حرف نزنیم؛ این گونه دیگر ناسزایی هم از دولت نمی شنوید.
کد خبر: ۱۶۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۹ 12 January 2016

به گزارش تابناک مرکزی، حسن روحانی در سخنرانی افتتاح فازهای 15 و 16 پارس جنوبی از منتقدین خواست تا از رکود انتقاد نکنند. او با اشاره به اینکه تورم روند کاهشی در سالهای گذشته داشته است از همه خواست تا این توفیق دولت را مورد توجه قرار دهند.

افکار خبر ادامه می دهد سخنان رییس جمهور در شرایطی مطرح می شود که منتقدین مساله رکود نه از سر عناد که از سر دوستی با دولت و تلاش برای اصلاح رویه دولت دست به انتقاد می زنند. بر کسی پوشیده نیست که توجه به امر رکود و حل این مساله به مراتب مهمتر از مساله تورم است چرا که بر اساس علم اقتصاد، خروج از رکود می تواند کاهش تورم و افزایش اشتغال را به همراه داشته باشد.

گویا آنقدر کاهش تورم به علت اثر گذشته آن بر افکار رای دهندگان برای رییس جمهور با اهمیت شده که نمی بیند و نمی شنود نظر اقتصاددانان بی طرف را که خطر رکود را جدی بگیرید.

آقای روحانی! برای خودتان و مردم مان و خودمان خطر رکود را هر روز گوشتزد می کنیم چرا که عواقب رکود اقتصادی بیکاری است و ورشکستگی و ناهنجاری های اجتماعی. محرمانه به شما می گوییم ، رکود اعتراضات کارگری و اجتماعی در پی خواهد داشت.

مشکل  اکنون اقتصاد تورم نیست بلکه رکود است. منتقدان اقتصادی دولت قبل که در دوره انتخابات برای شما قلم فرسایی می کردند ، حالا یا پستی گرفته اند یا به دلایلی سکوت اختیار کرده اند.

اینکه دولت سخن منتقدان را نشنود و آنها را به سکوت دعوت کند نه راهکار برون رفت از بحران است و نه حتی بر بحران سر پورش می گذارد چرا که رکود امروز در تک تک خانه های این کشور رسوخ کرده و بر بیکاری جوانان این کشور اثر گذاشته است.

جناب آقای روحانی باید بدانند که همه منتقدان سیاست های اقتصادی دولت از وضعیت فروش نفت و درآمدهای نفتی آگاه هستند و کسی کاهش درآمدهای دولت را کتمان نمی کند با این حال نمی توان اقتصاد را به امید روزهای خوب رها کرد. مردم از دولت برنامه اقتصادی می خواهند و این برنامه با انتقاد چکش کاری می شود. ارایه برنامه بر اساس واقعیت های موجود است که می تواند برون رفت از بحران را رقم بزند

الف در اوایل خرداد درباره نحوه سخنان رویس جمهور اینگونه می نویسد اگر ذره ای حضور ذهن داشته ایم، حتماً یادمان هست که ادبیات سیاسی دو سال اخیر چطور به انواع تندی ها و درشت گویی ها علیه منتقدین دولت آلوده گشت و «بی شناسنامه» و «کم سواد» و «به جهنم» و «تازه به دوران رسیده» و «بزدل» و چه و چه وارد ادبیات تعاملی آقای رئیس جمهور با منتقدان و مخالفانش شد و وقتی این رفتارها خیلی پررنگ مقابل چشم هست، سخنان رئیس جمهور در باب تندی نکردن و کلام زشت بر زبان نراندن، می تواند نقض رفتار خویش و حتی موضع گیری علیه خود تعبیر شود.

بحث را خیلی ساده تر هم می توان پیش برد؛ آقای روحانی گفتند که صندوق ها پارچه ای نباشد و پلاستیکی باشد تا بتوانند درون آن را ببینند و به نظام تهمت تقلب نزنند؛ دغدغه ی ایشان البته برای مبری کردن نظام قابل احترام است، اما سوال اصلی تر و بسیار ساده تر آن است که آیا صندوق های رأی در ایران پارچه ای ست؟! شاید برای آقای روحانی جالب باشد که بدانند دولت نهم زمانی که اجرای انتخابات را بدست گرفت، صندوق های پلاستیکی را جایگزین صندوق های قدیمی مدنظر آقای روحانی کرد. و در کل آقای روحانی خیلی اوقات گزاره هایی را نقد می کند و معترض می شود که وجود خارجی ندارند؛ مثلاً مردم را نمی توان به زور و شلاق به بهشت برد و همه اذهان می رود سمت درستی این جمله و کسی نمی پرسد که مگر ادعا شده بود مردم را می توان با شلاق به بهشت برد؟! یا مثلاً وقتی می گوید قوه قهریه نظام که دست بند و کلت دارد، نباید اجتهاد کند و فضای روانی جامعه بابت بررسی آن به هم می ریزد، کسی نمی پرسد که چه کسی مدعی شده که نیروی انتظامی می تواند و باید اجتهاد کند؟!

و باز بحث هایی ساده تر؛ رئیس جمهوری که اولین دهه ی فجر دولتش را با تحقیر مردم در صف های توزیع سبدکالا به استقبال رفت و همان شب، دسته گل دولتش در توزیع نامنظم و حقارت بار سبد کالا همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گزارش بی بی سی فارسی بود؛ رئیس دولتی که برای تک نرخی کردن بنزین حتی زحمت یک خبررسانی ساده ی عدم واریز سهمیه ی بنزین خردادماه را به مردم نمی دهد و شب اول خرداد پمپ بنزین ها را محل صف کشی ماشین ها با مردمی عصبانی از واریز نشدن سهمیه شان می کند، کاش وقتی قرار است اشتباهات خود را پشت یادآوری اشتباهات دولت قبل پنهان کند، خاطره ی صف های تحقیرکننده تعریف نکند! حالا نمی خواهیم در باب ادعای اینکه دولتی خواهیم بود که قیمت ها در آن، امروز و فردایش با هم فرق نکند، قصه آشفتگی مردم برای خرید میوه شب عید را در همین ایام قبل نوروز ۹۴ مرور کنیم که خود رئیس جمهور به نامه رئیس کل بانک مرکزی پی نوشت زده بود که قیمت برخی از میوه ها ۷۰ درصد و برخی تا ۱۶۴ درصد افزایش یافته است و شیوه خرید وزارت کشاورزی غیرقابل بوده و...

آقای روحانی می گویند به مردم دروغ نگوییم، امروز نباشد، فردا آشکار می شود و ما در خاطرمان می آید که سخنگوی دولت خبر حذف یارانه  برخی اقشار را تکذیب کرد و حذف شدند؛ و در خاطرمان می آید که سخنگوی دولت گفت بنزین در سال ۹۴ گران نمی شود و گران شد؛ و در خاطرمان می آید که... رئیس جمهور می تواند بگوید، اما این تناقض گویی ها را مردم می بینند و در خاطرشان نگه می دارند و هرچه امروز تجمعات مخالفین ممنوع و اعتراضات مستقبلین سفرهای استانی سانسور شود و از زبان مردم بگویند که «تصور مردم بر این است که - ان شاء‌الله حق و درست باشد و خدا توفیق بدهد که همانطور بشود- در دولت و در دستگاه اجرایی یک مشت افراد متخصص، صاحبنظر، راستگوی و متدین نشسته اند و عاقلانه برای آینده کشور تصمیم می‌گیرند» و از زبان همان مردم گفته شود که دهانشان برای انتقاد به دولت باز می شود، فردایی می رسد که مردم حرفشان را خواهند زد؛ آنچنان که دوم خرداد ۷۶ به راست سنتی حرفشان زدند و سوم تیر ۸۴ به اصلاح طلبان و ۲۴ خرداد ۹۲ به اصولگرایان و احمدی نژاد...

آقای روحانی می تواند با نادیده گرفتن مکانیزم رای گیری در ایران که عملاً امکان تقلب موثر در نتیجه را به صفر می رساند، برای رفع اتهامات واهی از جمهوری اسلامی، پای جنس صندوق های رای را وسط بکشد؛ آقای روحانی می تواند بعد از آنکه نزدیک به نیمی از عمر دولتش سپری شده، همچنان بجای پاسخگویی در برابر آنچه کرده و آنچه نکرده، خود را پشت اشتباهات کوچک و بزرگ محمود احمدی نژاد پنهان کند و تصور کند با طعنه  رمالی و خواب بینی، فضای روانی بهم ریخته ی مردم در تشویش سرانجام نامعلوم مذاکرات و گرانی های غافلگیرکننده و جدل های بی سود سیاسی، آرام می شود؛ آقای روحانی می تواند در جلسه ای که منتقدین را به تمسخر گرفته و دستور رهبری را ارشاد خوانده، از انتقادپذیری دولت بگوید و ... برای نقد سخنان آقای روحانی نیازی به این تخصص ها نیست؛ یک روزنامه نگار ساده هم می تواند گفتارها و رفتارها را کنار هم بچیند و تناقض ها را دربیاورد.

اصلاً حتی نیازی به نقد سخنان آقای روحانی هم نیست؛ بیایید در مورد حرف های آقای روحانی حرف نزنیم؛ این سخنان آنقدر خودش با خودش متناقض است که نیازی نیست نقد شود؛ خودش، خودش را به چالش می کشد! این گونه دیگر ناسزایی هم از دولت نمی شنوید؛ دولت هم نمی تواند هر بار که در اجرای درست تصمیمات نادرست خویش یا اجرای نادرست تصمیمات درست خویش، موج انتقادات، او را گوشه ی رینگ برد، یک سخنرانی جنجالی و بی وجه رو کند که همه چیز تحت الشعاع قرار بگیرد. آقای روحانی را نقد نکنید؛ فقط سخنرانی های او را تمام و کمال به سمع و نظر مردم برسانید.

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ابراهیم محمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۱ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
سلام احسنت احسنت تشکر تشکر
بهروز رفیعی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
سلام تشکر از تابناک وشکر از این ازادی که همراه با ادب واحترام انتقادمیشود.منم موافق تابناک هستم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار