کد خبر: ۱۳۱۴۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۸ 18 November 2015

۷۱۱ مورد مراقبت و پایش از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در بوکان

به گزارش رضا سلیمانی خبرنگار خبرگزاری تابناک آذربایجان غربی :علی قادری رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوکان در گفت وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی بوکان نیوز ، گفت : به منظور مراقبت و پایش آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان شبکه دامپزشکی این شهرستان با ایجاد پایگاههای دیده وری توسط اکیپهای بررسی و نمونه برداری در طول۷ ماه اول ۹۴ با اطلاع گیری از مزارع طیور صنعتی ، وضعیت پرندگان مهاجر در تالابها و حاشیه رودخانه ها و دریاچه های پشت سد و روستاهای حاشیه آنها ، اقدام به بررسی بیماری و نمونه برداری و مطالعات آزمایشگاهی به تعداد ۲۸۲ مورد مراقبت و خبرگیری از واحدهای صنعتی فعال و ۴۲۹ مورد مراقبت و خبر گیری از طیور روستاها نموده است.

وی افزود : طی ۷ ماهه سال ۹۴ تعداد ۹۷۳ هزار و ۶۴۰ قطعه جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداریهای شهرستان بوکان با نظارت بازرسین شبکه دامپزشکی این شهرستان انجام شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوکان با اشاره به اینکه در راستای نظارت بر انجام جوجه ریزی تا کنون تعداد ۷۰ مورد بازدید بهداشتی از واحد های مرغداری این شهرستان توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی انجام شده است گفت: در طول ۷ ماهه سال ۹۴ تعداد ۳ میلیون ۸۳۷ هزار نوبت قطعه طیور نیز در شهرستان بوکان بر علیه انواع بیماریهای طیور مایه کوبی شده اند.

قلیان سراهای مهاباد جمع آوری می شوند

روز چهارشنبه مورخه 27 آبان 94 جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مهاباد ، با حضور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد ، در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان تشکیل جلسه داد.

در ابتدای جلسه هر یک از مسئولین ذیربط در این جلسه گزارشی از عملکرد خود را در خصوص اقدامات انجام شده مربوط به مصوبات جلسه قبل ارایه نمودند.

جعفر کتانی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد ، خواستار اقدامات جدی در خصوص پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر شد و بیان نمودند که برای پیشگیری و فرهنگ سازی همگانی نمایشگاه هایی در سطح شهرستان برگزار شود و برگزاری این نمایشگاه ها تا آخر آذر ماه صورت گیرد تا با مناسبتهای آتی همزمانی نداشته باشد.

در خصوص جمع آوری قلیان سراها هم خواستار اقدام جدی از سوی مسئولین ذیربط شد.

از سوی دیگر بیان نمودند که شبکه بهداشت و درمان با صدا وسیما برنامه مدون و منظم داشته باشد و هم از رادیو و هم از سیمای مرکز مهاباد ، برنامه آموزشی و پیشگیرانه داشته باشند.

کتانی همچنین اذعان داشت که مبارزه با مواد مخدر یک کار زمان بر و پروسه طولانی است و نیاز به مشارکت مردمی و فرهنگ سازی عمومی دارد و امیدواریم در این راستا هم کیفیت و هم کمیت بیشتری داشته باشیم گرچه تاکید ما روی پیشگیری خواهد بود.

در پایان جلسه به هر یک از عوامل و مسئولین با اهدای لوح تقدیری بخاطر جدیت و تلاش در امورات محوله تقدیر و تشکر شد.

بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد به دستگاه سونوگرافی جدید مجهز شد

رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) مهاباد گفت:با توجه به حجم بالای مراجعین به این بخشاین دستگاه سونوگرافی کالر داپلر دیجیتال با هدف ارتقای کیفی بخش سونوگرافی این بیمارستان تامین شده است.

وی اظهار داشت: دستگاه سونوگرافی کالر داپلرSAMSUNG MEDISONاز هیت امنای ارزی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به ارزش 1میلیارد و 760 میلیون ریال خریداری شده است که 20 درصد آن به ارزش 352 میلیون ریال توسط بیمارستان و 80 درصد توسط وزارت متبوع تامین اعتبار گردیده است. این دستگاه نسل جدید سیستمهای سونوگرافی ساخت کمپانیSAMSUNG MEDISONکره جنوبی می باشد.

امید صادق امیری گفت: در راستای افزایش رضایتمندی مردم آمار مراجعین به بخش سونوگرافی این مرکز در 6 ماهه اول سالجاری با تعداد 7569 نفر مراجعه کننده نسبت به کل سال 93 ،70 درصد افزایش یافته است که از این تعداد 3298 نفر بیماران بستری و 4271 نفر بیماران سرپایی را شامل می شود به همین منظور ضرورت یک دستگاه سونوگرافی جدید دیگر احساس می شد.

وی افزود:در راستای طرح تحول نظام سلامت و اجرای طرح ماندگاری پزشکان این مرکز علاوه بر نوبت صبح در نوبت عصر نیز فعال است و بخش سونوگرافی بیمارستان با دارا بودن سه پزشک متخصص رادیولوژی و کادر مجرب آماده ارائه خدمت به همشهریان عزیز می باشد.

وی افزود: باتجهیز این دستگاه علاوه بر افزایش دقت در تشخیص بیماری سطح خدمات ارائه شده در بخش رادیولوژی و سونوگرافی این بیمارستان به مراتب بهتر و با سرعت عمل بیشتری انجام می شود.

جلسه یادمان قربانیان سوانح رانندگی در شهرستان تکاب برگزار شد

جلسه گرامیداشت یادمان قربانیان سوانح راننگی به ریاست معاون فرماندار شهرستان تکاب و با حضور سایر اعضاء در فرمانداری برگزار شد.

عباسی معاون فرماندار شهرستان تکاب با اشاره به آمار قربانیان سوانح و تصادفات جاده‌ای در کشور و شهرستان، افزایش میزان تصادفات جاده‌ای در شهرستان را موجب ایجاد ضرر و زیان جبران ناپذیری برای جامعه و خانواده‌های قربانیان دانست و بر رعایت قوانین و مقررات راهنمائی و راننگی تأکید نمود.

عباسی، در ادامه وجود ظرفیت‌های مناسب در جهت اطلاع‌رسانی و آموزش در جامعه را یادآور شد و گفت: در کنار اصلاح و بازسازی جاده‌های مواصلاتی و رفع نقاط کور و حادثه‌خیز باید با فرهنگ‌سازی، آموزش و اطلاع‌رسانی در جامعه و با بهره‌گیری از تمام امکانات در جهت رعایت قوانین و مقررات جاده‌ای که نقش موثری در کاهش سوانح دارند تلاش کرد.

در ادامه هریک از اعضا به بیان نظرات و راهکارههای خود در جهت کاهش سوانح و حوادث جاده ای پرداختند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار