معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بانک جامع اطلاعاتی ادوار برگزاری جشنواره امام رضا(ع) تدوین شود.
کد خبر: ۱۲۴۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹ 05 November 2015
علی‌اصغر کاراندیش در نشست کمیته برنامه ریزی چهاردهمین جشنواره بین المللی فرهنگی - هنری امام رضا(ع) اظهار داشت: امسال پس از اتمام دوره سیزدهم این جشنواره جلسات مفصلی با مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها که دبیری برنامه های موضوعی جشنواره امام رضا(ع) را برعهده دارند، برگزار شد و مطالب مطلوبی در این جلسات مطرح و درباره آنها تصمیم گیری و برنامه ریزی شد.
وی بیان کرد: برگزاری این جلسات نشان می‌دهد که همه دست اندرکاران این جشنواره تلاش می‌کنند کیفیت برنامه‌ها ارتقا یابد و در جهت فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ رضوی اقدامات موثری انجام گیرد.
رئیس کمیته برنامه‌ریزی چهاردهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) نتایج نظرسنجی انجام گرفته درباره دوره سیزدهم این جشنواره را مسرت بخش ذکر کرد و گفت: بر اساس این نظرسنجی 77 درصد شرکت کنندگان برگزاری جشنواره امام رضا(ع) را در راستای ترویج فرهنگ رضوی موثر ارزیابی کردند.
کاراندیش مروستی حضور پررنگ مردم و دیدن آثار در برنامه‌های جشنواره امام رضا (ع) رکن رکین این رخداد فرهنگی برشمرد و گفت: هرچند بنیاد بین‌المللی فرهنگی - هنری امام رضا (ع) محور اصلی این جشنواره است اما نباید فراموش کنیم که اگر در مراسم و برنامه‌های فرهنگی مشارکت مردم گسترده نباشد به نتیجه اصلی نمی‌رسیم.
وی اظهار داشت: هدف دیگر جشنواره امام رضا (ع) فرهنگ سازی و گفتمان سازی در زمینه فرهنگ رضوی است لذا برای هر دوره برگزاری این جشنواره یک موضوع و شعار اصلی باید در نظر گرفته شود تا برنامه‌های بر مبنای آن تدوین شود.
کاراندیش مروستی بیان کرد: نیازهای مختلفی در جامعه امروز وجود دارد که دین کامل اسلام قادر به پاسخگویی به همه این نیازهاست لذا باید با استخراج مبانی دین و فرهنگ رضوی بتوان هم نیازهای جامعه را برطرف کرد و هم از طریق تعاملاتی که با سایر کشورها در خلال برگزاری این جشنواره برقرار شده، فرهنگ رضوی را به سایر نقاط دنیا گسترش داد.
کاراندیش مروستی اظهار داشت: توجه به سبک زندگی اسلامی با رویکرد اقتصاد مقاومتی با الهام از آموزه‌های رضوی در دوره چهاردهم جشنواره امام رضا(ع) مورد توجه ویژه مجریان برگزاری این جشنواره است.
وی ترجمه آثار رضوی به زبان‌های مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: در دو سال گذشته آثار جشنواره امام رضا (ع) به زبان‌های مختلف ترجمه شده و با فعالان فرهنگی در نقاط مختلف جهان تعاملات مناسبی در جهت ترویج فرهنگ رضوی انجام گرفته است و ضروری است آثار رضوی به زبان‌های مختلف ترجمه شود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: به رغم کمبودهایی که در منابع انسانی و مالی این وزارتخانه وجود دارد باید با برنامه ریزی مناسب حداکثر بهره را از منابع موجود گرفت که در این راستا باید از حضور 100 هزار دانشجوی ایرانی در خارج از کشور و 30 هزار دانشجوی خارجی در داخل کشور برای ترویج فرهنگ رضوی و برگزاری پرشور جشنواره امام رضا (ع) استفاده کرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین بانک جامع اطلاعاتی جشنواره امام رضا (ع)، نمایش آثار و معرفی افراد دست اندرکار در دوره‌های پیشین جشنواره، کمک به فروش موثر آثار تولیدی جشنواره، برگزاری نمایشگاهی از آثار جشنواره در استان‌ها و گردش تولیدات هر استان در جشنواره امام رضا(ع) در کشور را مورد تاکید قرار داد.
کاراندیش مروستی گفت: مناسب سازی جوایز با ارزش تولیدات، توجه به پژوهش محوری آثار ارزشمند، رسمیت دادن به مسئولیت استانداران در ستادها استانی دهه کرامت، تشکیل کارگروه اقلیت‌های مذهبی در جشنواره امام رضا (ع) برای عمق بخشی به برگزاری دوره آتی این جشنواره نیز ضروری است.
منبع: تسنیم

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار