مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: شعار سال «روز جهانی غذا» تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر، زندگی بهتر و توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی حاکی از آن است که زندگی بهتر مستلزم توجه به مسائل زیست محیطی و تغذیه سالم است.
کد خبر: ۱۰۷۲۱۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵ 16 October 2022
مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: شعار سال «روز جهانی غذا» تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط بهتر، زندگی بهتر و توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی حاکی از آن است که زندگی بهتر مستلزم توجه به مسائل زیست محیطی و تغذیه سالم است.

به گزارش تابناک همدان از ایران آنلاین، حجت اله کمکی در خصوص نامگذاری روز جهانی غذا اظهار داشت: این روز به مناسبت تاسیس سازمان فائو (سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد)نام گذاری شده، این سازمان در راستای ایجاد امنیت غذایی در جهان، توزیع مناسب مواد غذایی  و مبارزه با سوء تغذیه فعالیت های متنوع ای را برای ارتقاء مکانیزاسیون کشاورزی، جنگلداری، تولید آبزیان و مواد غذایی در راستای تامین غذای کافی و مغزی برای عموم جوامع به مرحله اجرا می گذارد.

وی با اشاره به اینکه تامین غذا به عنوان یکی از نیازهای اولیه بسیار حائز اهمیت است،خاطر نشان کرد : در حالی که برخی از جوامع بشری در حال حاضر از تامین حداقل غذای لازم برای ادامه زندگی محروم هستند در برخی دیگر از جوامع افرادی به دلیل پرخوری و چاقی از ادامه زندگی محروم می شوند که جای تاسف دارد علیرغم چاقی و مصرف بالای مواد غذایی برخی از این افراد مواد غذایی ضروری و ریز مغذی های لازم برای بدن خود را به اندازه کافی دریافت نمی کنند به عبارت دیگر هنوز دچار گرسنگی سلولی هستند.

این مقام مسئول بیان کرد: روز جهانی غذا بهانه ایست نیم نگاهی به گرسنگان جهان داشته باشیم تا از اتلاف مواد غذایی، منابع غذایی، ضایعات مواد غذایی خود داری کنیم و نهایتا با پرخوری و بی برنامگی در مصرف مواد غذایی به بدن خود آسیب نرسانیم.

کمکی ادامه داد:  از آنجا که پیش شرط امنیت غذایی سلامت غذا است مدیریت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به دانشگاه های علوم پزشکی به عنوان متولی امر سلامت و ایمنی مواد غذایی در کشور به نمایندگی از سازمان غذا و دارو تکالیف مختلفی را در جهت رسیدن به این مهم برعهده دارند.

مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان در ارتباط با برنامه های معاونت غذا و دارو دانشگاه به مناسبت روز جهانی غذای امسال اشاره به برگزاری همایش تجلیل از واحدهای تولیدی مواد غذایی برتر استان و مسئولین فنی برتر استان، همایش پیاده روی بانوان همراه با توزیع صبحانه سالم و مفاد آموزشی مرتبط ، سخنرانی برای بانوان در خصوص تغذیه و غذای سالم وچاپ پوستر، اجرای برنامه آموزشی برای مدارس و ادارات کرد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار