کد خبر: ۱۰۱۶۴۸۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۶ 16 December 2021
 جذابیت شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی باعث بروز رفتار‌های نامعقول و بدون تفکر در نوجوانان شده است.
 
می‌توان گفت فشار همسالان، تبلیغات و شعار‌های توخالی نیز در بروز این رفتار‌ها و ناهنجاری‌ها بی تأثیر نبوده و برشدت رفتار‌های نامعقول می‌افزاید. نوجوانان با بهره‌مندی از دانش سواد رسانه‌ای می‌توانند تفکر کنند و بدون تأثیرپذیری از تبلیغات رسانه‌ای، جهان پیرامون خود را بهتر بشناسند.

 

به گزارش تابناک همدان، فضای مجازی و دسترسی سریع و آسان کاربران نوجوان به هرگونه اطلاعاتی باعث شده تا رفتارشان تحت تأثیر تبلیغات رسانه‌ای و چهره‌ها و سلبریتی‌ها تغییر کند. حتی گاهی اوقات گروه همسالان در مدرسه هم می‌توانند بر روی فرزندان ما تأثیرگذار باشند.
 
جذابیت‌های فضای مجازی باعث می‌شود که نوجوانان نتوانند سنجیده فکر کنند و درست تصمیم بگیرند و تحت تأثیر تبلیغات فضای مجازی و دوستان خود قرار بگیرند و کار‌هایی را انجام دهند که خود و خانواده‌شان را دچار مشکل کنند. اینجاست که لزوم آموزش سواد رسانه‌ای احساس می‌شود.

آموزش سواد رسانه‌ای نوجوانان را ترغیب می‌کند تا اجازه ندهند دیگران به‌جای آن‌ها فکر کنند. سعی می‌کنند افکار خود را ابراز کنند و اگر لازم باشد از استدلال‌هایشان دفاع کنند. سواد رسانه‌ای به آن‌ها کمک می‌کند تا پرسش‌های خود را درباره مفاهیم مهم بپرسند، تفکر خود را تقویت کنند و با این کار جهان را بهتر بشناسند.

نوجوانان باید ارزش‌گذاری بین معقول و نامعقول را یاد گرفته و توان تحمل فشار همسالان، تبلیغات و شعار‌های توخالی را به دست آورند.


منبع: شفقنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار