رئیس پلیس راهور گیلان خبر داد:

بی‌احتیاطی راننده، پایان تلخ یک شب در رشت

گروه استان‌ها - رئیس پلیس راهور گیلان از وقوع یک تصادف زنجیره‌ای منجر به فوت عابر پیاده در شهر رشت خبر داد و گفت: تغییر مسیر ناگهانی یک خودرو در خیابان شهدای گمنام رشت، سانحه‌ای مرگبار رقم زد.
کد خبر: ۱۲۱۳۴۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱ 15 December 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان «سرهنگ فتح‌اله نصیریان» رئیس پلیس راهور گیلان در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: ساعت ۲۲:۳۵ شب گذشته، یک دستگاه خودروی سواری ال۹۰ در محدوده میدان یخسازی به سمت جهاد به علت تغییر مسیر ناگهانی با یک دستگاه سواری پراید برخورد کرد.

وی، افزود: در پی این برخورد، خودروی پراید از مسیر منحرف شده و ابتدا با یک دستگاه خودروی پارک‌شده کنار خیابان که راننده آن در کنار خودرو حضور داشت برخورد کرده و سپس با یک دستگاه وانت پیکان و در ادامه با تیر چراغ برق برخورد کرده و متوقف شد.

رئیس پلیس راهور استان گیلان، ادامه داد: خودروی پرایدی که ابتدا با آن برخورد شده بود، پس از انحراف، با یک عابر پیاده دیگر برخورد کرده و متوقف شد.

سرهنگ نصیریان با اشاره به خسارات جانی این حادثه، تصریح کرد: متأسفانه در این سانحه، عابر پیاده ۴۲ ساله که در کنار خودروی پارک‌شده خود حضور داشت، به علت شدت جراحات وارده جان باخت.

وی، خاطر نشان کرد: عابر پیاده ۵۴ ساله و سرنشین خودروی ال۹۰، خانمی ۲۴ ساله در این حادثه مصدوم شده و برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند.

این مقام انتظامی با تأکید بر رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، گفت: تغییر مسیر ناگهانی و بی‌توجهی به جلو از عوامل اصلی بروز تصادفات شدید است و رانندگان باید با دقت، رعایت مقررات و توجه به ایمنی، از وقوع حوادث تلخ جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار