نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان مطرح کرد؛

آموزش، کلید اصلاح مصرف آب در جامعه است

گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تأکید بر اهمیت مدیریت مصرف آب، آموزش و فرهنگ‌سازی را مؤثرترین راهکار برای اصلاح الگوی مصرف این منبع حیاتی دانست و خواستار توجه جدی به آموزش‌های عمومی و دانش‌آموزی در این حوزه شد.
کد خبر: ۱۲۲۴۷۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۷ 17 June 2026

آموزش، کلید اصلاح مصرف آب در جامعه است

به گزارش خبرنگار تابناک از سمنان، حجت‌الاسلام «مرتضی مطیعی» نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، در دیدار با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با اشاره به ضرورت آگاهی‌بخشی مستمر در زمینه مصرف بهینه آب اظهار کرد: نهادینه شدن فرهنگ صرفه‌جویی نیازمند آموزش از سنین پایین است و باید مفاهیم مرتبط با ارزش و اهمیت آب در برنامه‌های آموزشی مدارس مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نسل آینده نقش مهمی در مدیریت منابع آبی کشور خواهد داشت، افزود: آموزش صحیح دانش‌آموزان می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری رفتارهای مسئولانه و پایدار در مصرف آب باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان همچنین به برخی گزارش‌ها درباره هدررفت آب در نقاط مختلف اشاره کرد و گفت: در مواردی که به دلایل فنی، عملیاتی یا بهداشتی امکان استفاده از بخشی از منابع آب وجود ندارد، لازم است اطلاع‌رسانی شفاف و به‌موقع انجام شود تا از ایجاد برداشت‌های نادرست در افکار عمومی جلوگیری شود.

مطیعی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ صرفه‌جویی، سیره بزرگان دینی را الگویی مناسب در این زمینه دانست و خاطرنشان کرد: استفاده صحیح از نعمت‌های الهی و پرهیز از اسراف، همواره مورد تأکید آموزه‌های دینی بوده است.

وی نقش رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی را در ارتقای آگاهی عمومی مهم ارزیابی کرد و افزود: بخش قابل توجهی از هدررفت آب در منازل ناشی از نشتی‌ها و ایرادات جزئی تأسیسات است که بسیاری از شهروندان نسبت به آن آگاهی کافی ندارند؛ از این رو ارائه آموزش‌های کاربردی و مستمر می‌تواند در کاهش مصرف و جلوگیری از اتلاف آب مؤثر باشد.

امام جمعه سمنان در پایان بر ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی و آموزشی برای ترویج فرهنگ مصرف صحیح آب تأکید کرد و گفت: مدیریت منابع آبی نیازمند مشارکت همگانی و تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی در قبال این سرمایه ارزشمند است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار