کسب مدال طلا و مقام اول استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان در جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA)

گروه استان‌ها- استاد و مخترع دانشگاه ملی مهارت استان سمنان مدال طلا و مقام اول جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA) را کسب کرد.
کد خبر: ۱۱۹۷۶۳۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹ 16 March 2025
به گزارش خبرنگار تابناک از استان سمنان، به نقل از روابط عمومی دانگاه ملی مهارت استان سمنان، امید محمدشریفی حوزه کاری انجام‌شده را در رابطه با ساختار‌های mems و باکس ممزی که برای این حوزه نانو رباتیک طراحی‌شده است دانست و گفت: این اختراع بدون آسیب در بیمارستان‌ها و یا حوزه‌های نانو قابل‌اجرا است.
 
وی افزود: مسئله mems امروزه از تولیدش سخت‌تر، اجرای آن است. بامطالعه و اجرای ساختار و یک روش جدید در حمل‌ونقل توانستیم با کمترین خرابی‌های ممکن آن را جابه‌جا و در اکو‌های موردنظر استقرار دهیم.
محمدشریفی گفت: با توجه به ارزش و جایگاه علمی بالای این اختراع در حوزه کاری خود، در کنار مدال طلا، فوق‌لیسانس افتخاری نیز توسط کشور امریکا اعطا شد.
استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان گفت: جشنواره بین‌المللی اختراعات آمریکا (IWA) یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین رویداد‌های جهانی در زمینه اختراعات و نوآوری‌ها است. این جشنواره فرصتی برای مخترعان، پژوهشگران و شرکت‌ها است تا اختراعات و ابداعات خود را به نمایش بگذارند و با دیگر مخترعان و سرمایه‌گذاران بین‌المللی ارتباط برقرار کنند. 
 
وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره، اختراعات در حوزه‌های مختلفی مانند فناوری، بهداشت، محیط‌زیست، انرژی و بسیاری دیگر از صنایع مختلف معرفی می‌شوند. این رویداد معمولاً با حضور داوران بین‌المللی، نمایشگاه‌ها، و کارگاه‌های آموزشی برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا اختراعات خود را به چالش بکشند و بازخورد‌های ارزشمندی دریافت کنند.
 
استاد دانشگاه ملی مهارت استان سمنان تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی اختراعات (IWA) باهدف پیشرفت و ترویج اختراعات، ایجاد ارتباطات بین‌المللی، فرصت‌های تجاری، معرفی فنّاوری‌های نوین و توسعه همکاری‌های بین‌المللی برگزار می‌شود.
 
امید محمدشریفی ویژگی‌های بارز این جشنواره را حضور بین‌المللی، پوشش گسترده صنایع مختلف، فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری، فرصت برای یادگیری و رشد و جایزه‌ها و تقدیر از بهترین‌ها برشمرد.
 
وی در بخش پایانی سخنان خود رسالت دانشگاه ملی مهارت تربیت تکنسین و تخصیص نیروی انسانی به بازار کار دانست و تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با استفاده از همه ظرفیت‌ها، فرصت تبدیل‌شدن به متخصصان را در اختیار دانشجویان این دانشگاه قرار دهیم.
 
شایان‌ذکر است دانشگاه ملی مهارت تا چندی قبل بانام دانشگاه فنی و حرفه‌ای فعالیت می‌کرد، اما برای اجتناب از اشتباه میان این دانشگاه و سازمان فنی و حرفه‌ای تغییر نام داد و با همان رسالت پیشین در حال تربیت نیرو‌های متخصص و کاربلد است.
 
دانشگاه ملی مهارت استان سمنان به‌عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در حال حاضر با داشتن بیش از ۳ هزار دانشجو و ۴ دانشکده در شهرستان‌های سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان باهدف تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآفرین و متناسب با فرصت‌های جدید شغلی برای پاسخگویی به نیاز‌های بازار کار در حوزه‌های مهارتی و فنّاوری و همچنین افزایش اشتغال مولد و کاهش بیکاری، رسالت و مأموریت خود را دنبال می‌کند.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار