علی اکبر افضلی در گفتوگو با خبرنگار تابناک در استان سمنان، اظهار داشت: در راستای سیاستهای سازمان امور عشایر ایران مبنی بر توسعه انرژیهای نو در مناطق عشایری، سامانههای مولد برق خورشیدی به صورت مشارکتی تهیه و در اختیار عشایر استان قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه تلاش میشود تا چادرهای عشایری بیشتری از انرژیهای نو بهرهمند شوند؛ گفت: بر اساس سیاستگذاریهای حاکمیتی و اهداف سند چشمانداز و برنامههای توسعه کشور، تفاهمنامهای بین سازمان امور عشایر ایران و مجری برق روستایی کشور (توانیر) منعقد شده است که براساس آن توسعه انرژیهای نو و برخورداری عشایر از آن در دستور کار قرار دارد.
سرپرست اداره کل امور عشایر استان سمنان اضافه کرد: از سال ۹۸ تا کنون تعداد هزار و ۴۰۰ سامانه خورشیدی به عشایر استان تحویل داده شده است.
افضلی با بیان اینکه امسال نیز تعداد ۸۰ دستگاه سامانه خورشیدی برای تحویل به مناطق عشایری تهیه شده است؛ گفت: در حال حاضر واگذاری این دستگاهها در مرحله بررسی و اعتبارسنجی متقاضیان بوده و به زودی در اختیار واجدین شرایط قرار میگیرد.
وی ضمن قدردانی از همکاری و مشارکت شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: ۵۰ دستگاه از این تعداد از محل اعتبارات داخلی (ارزش افزوده) خریداری شده و ۳۰ دستگاه را نیز شرکت توزیع نیروی برق استان از محل تفاهمنامه تهیه کرده است.
سرپرست اداره کل امور عشایر استان سمنان با بیان اینکه متقاضیان بر اساس شاخصهای متعددی انتخاب و برای دریافت سامانه خورشیدی امتیازدهی میشوند؛ خاطرنشان کرد: فاقد برق بودن عشایر در دو قطب ییلاقی و قشلاقی یکی از اولویتها برای اعطای این سامانههای خورشیدی است.
افضلی ابراز امیدواری کرد: با پیگیریهای انجام گرفته از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان منتج به تأمین ۲۰۰ دستگاه تعهد شده تا پایان امسال شود تا چادرهای بیشتری از این نعمت پاک و تجدیدپذیر بهرهمند شوند.
انتهای پیام/س