به مناسبت هفته سراهاي دانشجويي جشنواره آشپزي با حضور فعال و پر شور دانشجویان دانشگاه سمنان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ، معاون دانشجویی دانشگاه سمنان گفت : در این جشنواره بیش از 100 نفر از دانشجویان خوابگاه خواهران در قالب 54 تیم با ارائه انواع غذاها ، دسر ها و شیرینی ها هنر آشپزی خود را در ترازوی قضاوت گذاشتند .
دکتر بهروز گل محمدی افزود : هيأت داوران در اين جشنواره،هر تيم شركت كننده را در پنج محور پيش غذا، غذاي اصلي، دسر، سفره آرايي و تزيين غذا مورد ارزيابي قرار داد.
به گفته وی ، این جشنواره با هدف تقویت فرهنگ استفاده از غذاي هاي اصيل و سالم ايراني و ايجاد شور و نشاط در بین دانشجویان برگزار شد .
نتايج ارزيابي و رتبه هاي برتر اين جشنواره متعاقبا اعلام خواهد شد .