رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند:
رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند از برگزاری پنجمین جشنواره غذاهای بومی و محلی به میزبانی سالن مدیریت بحران شهرداری این شهر خبر داد.
کد خبر: ۵۵۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۵ 09 January 2018

به گزارش تابناک سمنان، امیر رضائیان در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به برگزاری جشنواره غذای محلی به همت دانشگاه علمی کاربردی و شهرداری بیارجمند، تاکید کرد: این جشنواره با هدف تثبیت کارآفرینی با حضور ۵۰ دانشجوی رشته کارشناسی روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند برگزار شد.

جشنواره غذای محلی ویژه سالمندان در بیرجند

وی افزود: ارتقای سطح آگاهی درباره غذاهای بومی محلی شهرستان شاهرود، ترویج فرهنگ غذاهای سالم بجای فست فودها و همچنین آشنایی با اقلیم بومی بیارجمند در زمره دیگر اهداف این جشنواره است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی بیارجمند گفت: پنجمین جشنواره غذا همچنین تقویت هنر آشپزی را در کنار رقابت در راستای ترویج اشتغال زایی دنبال می کرد.

رضائیان بیان کرد: چهار دوره قبلی این جشنواره با استقبال خوب دانشجویان و عموم مردم در سطح شهرستان شاهرود روبرو بود که در جشنواره امسال نیز که صبح سه شنبه برگزار شد این اقبال عمومی وجود داشت.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار