آنتی اکسیدان‌های یافت شده در مواد غذایی سالم از سلول ها در مقابل آسیب حفاظت می کنند.
کد خبر: ۳۸۰۱۳۳
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۴ 18 February 2017
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، متخصصان سلامت مصرف مواد خوراکی آنتی اکسیدان را توصیه می کنند. برخی از  این مواد خوراکی به شرح زیر هستند:- تخم مرغ، شیر، کره و جگر از منابع غنی ویتامین A هستند.- میوه و سبزیجات رنگی که حاوی ویتامین C هستند. منابع خوب این ویتامین شامل مرکبات، توت فرنگی، پاپایا، بروکلی، گل کلم، کلم پیچ و کلم بروکسل است.- مغزیجات آجیلی بخصوص بادام و گردو، دانه ها بویژه تخم آفتابگردان، روغن های مغزیجات، کلم و اسفناج که منابع غنی ویتامین E هستند.- نخود، هویج، زردآلو، هلو، سیب زمینی شیرین، برگ چغندر و کلم پیچ، که منابع بتاکاروتن هستند.- سبزیجات برگدار سبز، اسفناج و کلم، و همچنین پاپایا، ذرت، نخود و پرتقال که منابع خوب لوتین هستند.- میوه ها و سبزیجات صورتی و قرمز نظیر هندوانه، گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی و زردآلو که منبع غنی لیکوپن هستند.- غلات غنی شده، نان، ماکارونی، حبوبات، گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ و پنیر، که منابع خوبی از سلنیوم هستند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار